De bijdragen van de donateurs van het landgoed zijn van grote waarde. De donaties en sponsorbijdragen worden besteed aan de verbeteringen op het landgoed, zoals bijvoorbeeld de moestuin, informatiebordjes en speelvoorzieningen. Iedere euro die u doneert voor projecten om landgoed Bredius te verbeteren wordt door de gemeente aangevuld met een bijdrage van 33,3%. Voor elke € 25 die u geeft komt er voor het landgoed dus € 33,30 beschikbaar.

U kunt ons steunen als vriend voor € 25 per jaar, ambassadeur voor € 100 per jaar, of als bedrijfsvriend van landgoed Bredius voor € 500 per jaar.

Uw bijdrage kunt u eenvoudig overmaken via de website of op bankrekening nr. NL21 SNSB 0871 7324 75 van Stichting Landgoed Bredius, onder vermelding van uw naam, adres en email-adres. Stichting Landgoed Bredius is een ANBI.

Bij een donatie van € 25 of meer kunt u, na ontvangst van uw bijdrage, het boek ‘Paradijs in de stad’ afhalen in de TIP Winkel naast de regiobibliotheek aan de Meulmansweg, onder vertoning van de bevestigingsemail van Stichting Landgoed Bredius.