Agenda

jul
8
zo
Struinen in de Tuinen: Verteltheater op de moestuin @ Moes- en Pluktuin
jul 8 @ 12:00 – 15:30

Marco vertelt met zijn kamishibai, verteltheater, de spannendste en mooiste verhalen voor kinderen. Vooral voor kinderen een leuke voorstelling van 30 minuten.
Toegang gratis, vrijwillige bijdrage.

Wanneer?
8 juli 2018
Hoe laat?
Om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

Struinen in de Tuinen is een tuinfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Woerden. Het gras is het podium; het tuinbankje de tribune. Per tuin treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Struinen in de tuinen maakt de wijken in Woerden gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. Informatie over deelnemende tuinen en het programma op https://www.struinenindetuinen.nl/woerden/

Tijdens de optredens is de moestuin ook in de middag geopend voor publiek.

jul
15
zo
Imkerijdag @ NME-Centrum InBredius
jul 15 @ 13:00 – 16:00
Imkerijdag @ NME-Centrum InBredius | Woerden | Utrecht | Nederland

Dankzij de bij… leven wij. Daarover vertellen stadsimker Chris van Iersel en zijn crew op de Open Imkerijdag. De eerste zomerhoning wordt geoogst en misschien kun je zelf ook wel een potje honing slingeren. In de demonstratiekast kun je bijen van dichtbij bekijken.

Toegang gratis.

sep
30
zo
Oogstfeest @ NME-Centrum InBredius
sep 30 @ 11:00 – 18:00

Save the date! 30 september is het weer Oogstfeest. Met natuurlijk fruitverkoop van het landgoed, versgeperst sap en appeltaarten op het terras. Maar natuurlijk zijn er ook weer allerlei andere, leuke activiteiten te doen.