Onderhoud van eerder uitgedunde percelen

Het doel van IVN is om de natuur te beleven. Wij doen dit door gezellig met elkaar buiten in de natuur bezig zijn. Deels op het Landgoed Bredius, deels daar buiten. Dit houdt ook in dat we met elkaar koffie drinken en gezamenlijk onze lunch nuttigen. Uiteraard alles zo veel mogelijk buiten en op 1,5 meter afstand. We starten dit seizoen altijd vroeg. Inloop en koffie voorafgaand vanaf 08:30 uur. We zijn van 09:00 tot 15:00 uur aan het werk met een lunch van 12:00 tot 12:30 uur.

Dit geeft de gewenste duidelijkheid voor iedereen. Voel je vrij om later aan te haken of eerder te vertrekken als dat beter past in het schema van je zaterdag.

Als er onder ons mensen zijn met certificaten die van pas komen zoals BHV, EHBO, reanimatie of veldhulpverlening dan hoor ik dat graag. Je mag je ook melden als je juist zo’n certificaat wilt behalen ten behoeve van dit werk. De veiligheid van ons allemaal staat altijd op de eerste plek! Vergeet niet je gele helm weer op te zoeken. Deze graag bij iedere werkdag meenemen. Het dragen hiervan is verplicht. Voor nieuwe leden zullen we deze verzorgen.

Erwin Meijer, Coördinator werkgroep Landschapsbeheer – IVN Woerden 06 – 44 32 00 31 erwin.meijer@ziggo.nl.

Bekijk de plattegrond