Natuurtheater Boswachter beer in NME-Centrum InBredius

Voor kinderen van 4 – 8 jaar.

dinsdag 28 februari 2023
van 11:00 tot 13:00 en
van 14:00 tot 16:00

Boswachter Beer – is het een meneer of een beer? – vertelt en zingt over zijn werk.

Boswachter Beer heeft een huis in het NME-Centrum en vanuit zijn huis vertelt hij graag over de dieren om hem heen. Hij heeft ze allemaal een mobieltje gegeven en als er iets is dan bellen ze even! Ook verzamelt Boswachter Beer spulletjes uit de natuur: schedeltjes, geluidjes, geurtjes, braakballen en zelfs dierenpoepjes.

Zijn boswachterspak zit er vol mee. En over elke vondst heeft hij wel een verhaaltje of een liedje. Zing maar mee: Dierenpoep, indien goed droog, is een genot voor het oog! Oh, ik schrijf nog eens een boekje vol… met de geheimen van de drol.

Natuurlijk gaan we ook met Boswachter Beer op pad, op zoek naar zijn vriendjes in de tuin van het NME-centrum. Heel fijn samen met een echte boswachter, die ziet zoveel meer… Laat dat maar over aan Boswachter Beer.

Deze prachtige combinatie van theater en educatie is uniek, Boswachter Beer neemt de kinderen mee in zijn verhalen en op zijn struintocht… wie gaat er mee?

De voorstellingen van Boswachter Beer zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Een voorstelling bezoeken is gratis, maar er is beperkt plek. Aanmelden kan via www.inbredius.nl.

Bekijk de plattegrond