Vind je het leuk om in de buitenlucht te werken? Of je op een andere manier in te zetten voor het landgoed Bredius in te zetten? Word dan vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn onmisbaar op het landgoed. Doe je mee?

Bekijk de mogelijkheden hieronder. Staat er geen geschikte tussen? Stuur dan een e mail naar info@landgoedbredius.nl. Dan nemen we contact met je op.

Coördinator van de historische moes- en pluktuin
Zorg jij er samen met de medewerkers voor, dat de moestuin weer groeit en bloeit van april tot oktober? Het team van vrijwillige dagcoördinatoren en tuinspecialisten wil samen met jou het werk op de tuin organiseren en zoekt de spin in het web, waar alle lijntjes samen komen. Lees meer op https://landgoedbredius.nl/vacatures/algemeen-coordinator-moes-en-pluktuin/

Lid werkgroep natuurspelen

Foto: Bureau Aardrijk

Draag je de aanleg van een natuurspeelplek op het grote speelveld een warm hart toe? Vind je het leuk om samen met de werkgroep bijeenkomsten te organiseren waarbij we samen met specifieke bezoekers van het landgoed, zoals bijvoorbeeld kinderen, ideeën uitwerken voor deze plek? Lees dan meer op https://landgoedbredius.nl/vacatures/lid-werkgroep-natuurspelen/.

Alle vrijwilligersvacatures https://landgoedbredius.nl/vacatures/.