Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert de Rabobank de Rabo Fietstocht. Fiets gezellig met mee en spek de kas van het landgoed! Vertrek tussen 9.00 en 14.00 uur van diverse startpunten (zie verderop), waaronder het RABO-kantoor aan de Middellandse Zee 15 in Woerden.

Iedereen kan zich individueel melden bij elk startpunt. Geef bij de inschrijving aan, dat je fietst voor deelnemersnummer 175 van de Stichting Landgoed Bredius. Vind je het leuk om samen te fietsen voor het landgoed Bredius? Stuur Hester Veldhuizen dan een e mail met de tijd en de plaats waar je wilt vertrekken.
In Woerden vertrekken we om om 9.30 uur met een groep Brediusfietsers  bij het RABO-kantoor aan de Middellandse Zee 15 in Woerden.
Informatie en aanmelding bij Hester Veldhuijzen, hesterveldhuijzen@landgoedbredius.nl.

Aan het einde van de rit lever je je stempelkaart in en de RABO-bank stort het bedrag per deelnemer (12 km = € 7,50; 30 km = € 15,00 en 100 km = € 35,00) op de bankrekening van Landgoed Bredius. Het eindbedrag kan leuk oplopen als er veel mensen meefietsen, dus mobiliseer je familie, vrienden en buren !!!

Routes door het Groene Hart
Er zijn meerdere routes uitgezet door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. De lengte kun je zelf kiezen. Wil je geen 30 km, maar 60 km fietsen, dan kun je 2 routes van 30 km fietsen. De Stichting Landgoed Bredius ontvangt dan ook twee keer het bedrag.

Startpunten zijn: Rabobankkantoren in Woerden (Middellandse Zee 15), Bodegraven (Marktstraat 1-7), Mijdrecht (Bozenhoven 93), en in Zegveld (Gasterij de Milandhof, Middenweg 2) en Kockengen (Kerkplein 1). Op de routes zijn een aantal stempelposten maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat te eten en drinken.