Elke maandagmorgen zwervuil. Frans Rolvink hartelijk dank!

Vanaf 2014 en misschien al eerder maakte Frans Rolvink elke maandagmorgen een rondje over het Landgoed Bredius en haalde hij het zwerfvuil op, dat in het weekend was achtergebleven. Wij willen Frans bedanken en hebben een vacature.

Vanaf 2014 en misschien al eerder maakte Frans Rolvink elke maandagmorgen een rondje over het Landgoed Bredius en haalde hij zwerfvuil op. Door omstandigheden moest hij ermee stoppen. We missen hem en willen hem, ook in deze nieuwsbrief, heel hartelijk bedanken voor al dat werk dat hij zo lang voor het landgoed gedaan heeft!

Vacature
Wij zoeken een vrijwilliger, die het werk van Frans wil overnemen: elke maandag een rondje over het landgoed maken en het zwerfvuil opruimen. Eens in de twee weken mag ook. Dan hopen we twee vrijwilligers te vinden die elkaar afwisselen. Halverwege de week maken de medewerkers van NuDoen! Groen ook een zwerfvuilrondje. Zo blijft het landgoed netjes. Meer weten? Klik op de vacaturepagina>.

Afvalbakken
Begin december, net voordat vrijwilligers de afvalbakken uit voorzorg zouden verwijderen werd aan het Brediuspad de bak door vuurwerk vernield. In januari, net nadat de afvalbakken weer teruggeplaatst waren was de volgende aan de beurt, in de omgeving van de schapenweide. De bakken die nog niet teruggeplaatst waren komen terug en de vernielde bakken worden vervangen.

Bekijk de plattegrond

Frans Rolvink ©leo peterse