NME-Centrum InBredius zoekt activiteitenbegeleider voor de zondagmiddag

Oproep van Lisa van Hemert, secretaris van InBredius:

Lijkt het je leuk om op twee zondagmiddagen per kwartaal mee te helpen met een activiteit voor kinderen? Het zijn kleine activiteiten om kinderen meer bewust te maken van de natuur.

Het NME-Centrum InBredius, de Brediusschuur, is op zondagmiddag open voor het publiek.
Er is dan de mogelijkheid om de expositie te bekijken en ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar: leuke simpele dingen maken die gericht zijn op de natuur. Je hoeft niet creatief te zijn, alles wordt voorbereid, maar eigen ideeën zijn altijd welkom. Samen met hun ouders/grootouders kunnen de kinderen iets moois maken. Het is een feest om iedereen bezig te zien en de kinderen gaan blij en trots op hun creatie weer naar huis.

Als begeleider word ik er zelf ook blij van als ik dit zie.

Verder is het mensen ontvangen die komen om de expositie zien.

Als je twee zondagen per kwartaal mee zou willen draaien, van 13.00 tot 16.00 uur met wat tijd ervoor en erna om alles klaar te zetten en op te ruimen, graag! Je bent altijd met z’n tweeën of drieën en ook dat geeft gezelligheid. Het is een leuk team waarbij ook het sociale contact hoog in het vaandel staat. Je hoeft er geen opleiding of iets dergelijks voor te hebben.

Loop eens binnen op een zondagmiddag om de sfeer te proeven.
Iedereen is welkom.

Heb je belangstelling neem dan contact op via secretaris@inbredius.nl.

Bekijk de plattegrond