Ook tijdens je staycation deze zomer kun je je op Landgoed Bredius prima vermaken. Naast een bezoek aan de nieuwe natuurspeeltuin (neem in ieder geval een handdoek mee, maar droge kleren zijn ook handig) hebben we nog wat andere leuke tips voor je:

Dierenweide Kukele-boe
Ook Kukele-boe is op weekdagen weer open, van 10-16 uur.

NME-centrum InBredius
Op zondagmiddag van 13-16 uur staan bij mooi weer de deuren van NME-Centrum InBredius weer open. Niet om binnen te komen, maar wel om een kopje koffie of thee of een glaasje sap te kopen (PIN only) en op het terras op te drinken. Op het voorplein is plaats voor 20 volwassenen. Fietsen blijven buiten de heg.

Er staan dan ook natuurkwartiertjes klaar op de picknicktafel. Maximaal 4 gezinnen kunnen tegelijk aan de picknicktafel aan het werk. Is er geen plek meer? Niet getreurd: je kunt ook een schepnetje en zoekkaart meenemen om op slootsafari te gaan (uitleen tot 15.30 uur) of een leuke natuurspeurtocht meenemen. De foto-expositie ‘Voorjaar in de tuinen van Landgoed Bredius’ is dan ook te zien.
Uiteraard vragen we om ook de hygiëne-maatregelen van het RIVM in acht te nemen.
Bij regen is InBredius gesloten en zijn er ook geen activiteiten op het voorterrein.

Elke dag een natuurtip om te doen
De Natuur-O-theek in het informatiebord bij InBredius geeft je een leuke natuurtip die je zo kunt doen. Dat kan altijd en elke week hangt er een nieuwe tip. Doe je de tips liever thuis of wil je nog meer tips? Je kunt ze hier ook vinden.

Voor spoorzoekers: Geocache op Landgoed Bredius
Download de route (een account aanmaken kan gratis). Ook zeer geschikt met kinderen. Als alle vragen beantwoord zijn, schrijf je je naam in het logboek van de cache. Helaas kunnen honden, kinderwagens en rolstoelers niet op de hele route mee.