Stichting Hofstede Batestein

De Stichting Hofstede Batestein komt voort uit de Stichting Landgoed Bredius en een aantal inwoners van Woerden. Zij zetten hun schouders onder de restauratie van de in 2008 afgebrande boerderij en het vinden van een nieuwe bestemming, zodat de hofstede net als vroeger weer het kloppend hart van het landgoed wordt.

De restauratie ging van start op 30 november 2020 en als alles volgens plan verloopt, zal het werk in het voorjaar van 2022 gereed zijn. Dan opent het Parkcafé Bredius er zijn deuren. De kaart biedt voor ieder wat wils: zelfgebakken taart, lunch, brunch, borrel, diner met de seizoenen mee. Voor de kleintjes komt er een speelplek direct bij de hofstede. Vanaf de Van Kempensingel komt er een nieuwe toegang tot het landgoed. Een levendige plek, waar de bezoekers van het landgoed, van NME-centrum InBredius en de educatieve tuin, dierenweide Kukele-boe, wandelaars en fietsers elkaar kunnen ontmoeten.

Informatie over de restauratie en inzamelingscampagne om dit mogelijk te maken staat op https://www.bouwbrediusboerderij.nl.
Klik voor meer informatie over de Stichting Hofstede Batestein op deze link>.

Uw bijdrage is van harte welkom op IBAN NL15 RABO 0175 4876 26 ten name van St. Hofstede Batestein, met vermelding “gift”.

Bekijk de plattegrond